Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 238 gange

Guard’n Care Elektrisk insektdræber

  Del

  zoom
  Guard’n Care Elektrisk insektdræber
  Set 238 gange
  ID nr.: 2892

  Guard’n Cares elektriske insektdræber er en effektiv måde at bekæmpe fluer, myg, møl, hvepse og andre flyvende insekter, du gerne vil være fri for. Den er nem at montere, nem at rengøre og fuldstændig sikker at bruge. Har du brug for flere informationer, så læs videre herunder.   Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 299,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -40%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Guard’n Cares elektriske insektdræber er en effektiv måde at bekæmpe fluer, myg, møl, hvepse og andre flyvende insekter, du gerne vil være fri for. Den er nem at montere, nem at rengøre og fuldstændig sikker at bruge. Har du brug for flere informationer, så læs videre herunder.

   

  Guard’n Care Elektrisk insektdræber måler 38 x 27,5 x 7,5 cm (HxBxD). Så helt usynlig er den ikke, men designet er futuristisk, så er du til storby- og fabriksagtig design, så passer den fint ind i din stil. Insektfangeren er også anvendelig til kontoret, i butikken eller på værkstedet eller lageret.

  Elektrisk fluefanger – nem at montere

  Derforuden er den elektriske insektfanger nem at montere, lige nøjagtig hvor du vil have den. For den kan både monteres på væggen, stå på bordet eller gulvet eller hænge i en kæde ned fra loftet. Der medfølger endda en kæde til at hænge den op i.

  Forsøg har vist, at daginsekter flyver lavt, hvorfor disse fanges bedst, hvis du placerer din insektdræber tæt ved jorden. Natinsekter derimod tiltrækkes bedre af en fra loftet hængende fælde.

  Insektdræberen har et gitter, der giver fuld beskyttelse og høj sikkerhed. Alligevel bør du ikke lade børn være i nærheden af den uden opsyn, når den er tilsluttet.

  Miljøvenlig insektdræber

  Når du tænder på kontakten, tænder det ultraviolette lys, som tiltrækker insekterne fra begge sidder af insektdræberen. Insekterne flyver ind i insektdræberen og bliver omgående dræbt på det elektriske gitter – hurtigt og hygiejnisk og uden nogen form for kemikalier, ubehagelige lugte eller giftige dampe.

  Insekterne falder ned i den store bakke, som nemt kan trækkes ud, tømmes og rengøres.

  Den elektriske insektdræber tiltrækker insekter i et område helt op til 200 m2. Er dit areal større end det, bør du anskaffe dig mere end én og placere dem strategisk, så de kan afdække hele det område, du har behov for.

  Elektrisk fluefanger – tilbud

  Hos manillo.dk tilbyder vi dig naturligvis den elektriske insektdræber til vores sædvanlige lave priser. Bedre tilbud får du ikke. Så slut med stikkende myg, sukkertørstige hvepse, summende fluer, tekstilspisende møl og andre generende insekter.

  Please, wait...
  /