Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 172 gange

Grundig udendørs termometer med solcelle lampe

  Del

  zoom
  Grundig udendørs termometer med solcelle lampe
  Set 172 gange

  Med Grundig udendørs termometer med solcelle lampe i toppen har du altid styr på, hvor varmt eller koldt det er udenfor. Det viser temperaturen i celsius og fahrenheit. Termometeret kan vise op til 50° C og ned til -30° C. Der er spyd i bunden, så det kan stikkes i jorden, så du slipper for montering. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -50%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med Grundig udendørs termometer med solcelle lampe i toppen har du altid styr på, hvor varmt eller koldt det er udenfor. Det viser temperaturen i celsius og fahrenheit. Termometeret kan vise op til 50° C og ned til -30° C. Der er spyd i bunden, så det kan stikkes i jorden, så du slipper for montering.

  Udendørs termometeret fra Grundig er 57 cm højt og har en diameter på 9 cm i toppen. Temperaturskalaen har en behagelig størrelse, så det er nemt for dig at se temperaturen.

  Udendørs termometer med solcelle lampe

  Derudover har det en solcelle lampe i toppen, så du også i de mørke timer kan se temperaturen. Lampen lyser 6-8 timer. Lampen afgiver et hvidt LED lys på 3-4 lumen, som ud over at være praktisk også giver en hyggelig havebelysning, som kan kombineres med andre havelamper.

  Egenskaber:

  • 3-4 lumen
  • solcelle, lyser i op til 6-8 timer
  • 1 led
  • højde 57 cm
  • diameter top 9 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /