Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 449 gange

Grundig trådløs dørklokke

  Del

  zoom
  Grundig trådløs dørklokke
  Set 449 gange

  Hør, når der kommer gæster med denne trådløse dørklokke fra Grundig. Vælg den ringetone, du hører bedst. Dørklokken har også rødt, blinkende LED-lys, som du kan sætte til, så du kan se, når der er nogen, der ringer på. Så du kan enten høre, se eller både høre og se, når der kommer besøgende.   Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -25%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hør, når der kommer gæster med denne trådløse dørklokke fra Grundig. Vælg den ringetone, du hører bedst. Dørklokken har også rødt, blinkende LED-lys, som du kan sætte til, så du kan se, når der er nogen, der ringer på. Så du kan enten høre, se eller både høre og se, når der kommer besøgende.

   

  Grundig trådløs dørklokke har kun én modtager. Til gengæld kan den høres på en rækkevidde op til 80 meter – det skal alligevel en vis størrelse hus til, for at den ikke blive hørt. Til gengæld skal du regne med, at hvis der er mange vægge – afhængig af materiale – mellem sender og modtager, kan rækkevidden være kortere.

  Dørklokke med forskellige ringetoner

  Dørklokken har tre forprogrammerede ringetoner, du kan vælge mellem. Det er super nemt. Det foregår på bagsiden af modtager, og du kan til enhver tid ændre ringetonen, hvis du føler for det.

  Husk at købe 2 AA-batterier til modtageren.

  OBS: Manualen befinder sig inde i papomslaget.

  Egenskaber:

  • mål ringeklokke: højde 8 cm x bredde 3 cm
  • mål modtager: højde 11 cm x bredde 7,5 cm
  • Afstand : 80 m
  • 3 ringer toner
  • Volume knap
  • Vandtæt
  • Anmærkning område til husnummer

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /