Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 230 gange

Grundig natlampe

  Del

  zoom
  Grundig natlampe
  Set 230 gange

  Om det er i børneværelset, soveværelse eller badværelset, så er denne natlampe fra Grundig med til at sikre trygheden. Lampen har LED pære og lyser i fem forskellige, behagelige farver. Den har sensor og tænder ved bevægelse, når den er tændt. For flere informationer se herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 49,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -51%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Om det er i børneværelset, soveværelse eller badværelset, så er denne natlampe fra Grundig med til at sikre trygheden. Lampen har LED pære og lyser i fem forskellige, behagelige farver. Den har sensor og tænder ved bevægelse, når den er tændt. For flere informationer se herunder.

  Natlampen her gør vejen til toilettet, ud af sengen, ned ad trappen eller hvor der nu er dårligt lys om natten sikker. Den har on/off-knap, og når den er tændt, tænder den automatisk, når den registrerer bevægelse.

  Natlampe med skiftende farver

  Ikke nok med den tænder, den lyser også i fem forskellige farver hvid, lilla, grøn, blå og rød. Lyset er svagt, så det ikke generer, men stærkt nok til, at du eller dit barn kommer sikkert frem og tilbage, når turen f.eks. om natten går til toilettet og tilbage til sengen igen efter endt gerning.

  Lampen har strømstik og skal blot stikkes i en stikkontakt.

  Egenskaber:

  • Behageligt blåligt lys
  • 2 stk. i led pære
  • on/off knap
  • 7,5 i bredden og 9 højden
  • 220 volt

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  Grundig-natlampe