Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Grundig LED lampe med sensor til indendørs brug

  Del

  zoom
  Grundig LED lampe med sensor til indendørs brug

  Grundig LED lampe med sensor giver dig hurtigt lys i kælderen, på trappen, i klædeskabet, i loftrummet eller måske i børneværelset, når du lige skal tjekke om børnene sover. Lampen bemærker, når du kommer og tænder sine tre LED-pærer. Der medfølger alt, hvad du skal bruge til montering. Læs mere om produktet

  Kr. 119,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Grundig LED lampe med sensor giver dig hurtigt lys i kælderen, på trappen, i klædeskabet, i loftrummet eller måske i børneværelset, når du lige skal tjekke om børnene sover. Lampen bemærker, når du kommer og tænder sine tre LED-pærer. Der medfølger alt, hvad du skal bruge til montering.

  Grundig LED lampe har et behageligt, hvidt lys og slukker af sig selv efter 30 sekunder. Lampen er kun til indendørs brug, da den ikke er modstandsdygtig for vind og vejr.

  LED lampe med nem montering

  Det er til gengæld super nemt at montere LED lampen lige nøjagtigt, hvor du har behov for lidt lys. Lampen har magnetisk ophæng, og der medfølger også skruer og ophæng. Lampen måler 9,5 cm x 8,5 cm, så den er nem at passe ind overalt. Den fungerer ved hjælp af batteri.

  Køb Grundig LED lampe i dag, og glem alt om mørke kroge.

  Bruger 3 xAAA batterier ikke inkludere. Men kan købes her billigt. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /