Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 260 gange

Grill Daddy

  Del

  zoom
  Grill Daddy
  Set 260 gange

  Super effektiv grillbørste. Grill Daddy grillbørste - Den originale. Grill Daddy Renser og desinficerer effektivt grillen for brændte madrester, fedt og rust ved hjælp af kraftig damp. Læs mere om produktet

  Kr. 149,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Super effektiv grillbørste. Grill Daddy grillbørste - Den originale. Grill Daddy Renser og desinficerer effektivt grillen for brændte madrester, fedt og rust ved hjælp af kraftig damp.

  Grill Daddy - Den ultimative grillbørste
  Skal grillen renses? Så lad endelig være med at bruge timers slid med ubrugelige grillbørster, spartler, sølvpapir og andre husmorråd som ikke virker ordentligt. Grill Daddy er den bedste og mest tidsbesparende måde at rense din grill på. Alt sammen takket være ny teknologi og design.
  Når først du har prøvet grill Daddy, så går du aldrig tilbage til den almindelige grillbørste.
  Grillsæsonen er skudt i gang og vi hiver grillen frem fra dens vinterhi. Og her begår de fleste den fejl at tro, at blot fordi vi varmer grillen op og bruger en almindelig grillbørste, så er grillen ren og klar til brug. Men sandheden er at det er den bestemt ikke. For ikke blot, så har evt. madrester haft en hel vinter til at mugne og rådne, men massevis af rust har også indtaget grillen og en stor del af det kan ikke ses med det blotte øje.
  Men fortvivl ikke. For nu kan du få Grill Daddy og ikke bare give din gril en ordentlig forårsrengøring, men også sørge for at den holder sig flot og ren igennem hele grillsæsonen.

  Din grill vil få en mærkbar forlænget levetid ved at bruge Grill Daddy inden du griller og også gerne efter.
  Grill Daddy er perfekt til små og mellemstore gas og kul grille (Bemærk: kan ikke slukke kul brande) 

  Grill Daddy er den oprindelige "Revolutionær Grill - Cleaning Tool", der effektivt renser din grill på få minutter ved brug af  kraftig damp. Og det er med et imponerende resultat. Slut med at skrabe og børste på grill og rist. Fjerner hurtigt og effektivt brændte madrester, fedt og rust. Specielt designet til at rengøre og desinficere grillen på en sikker og grundig måde, Grill Daddy holder grillen ren og blank, så den altid ser splinter ny ud og samtidig sørger for at maden smager godt og er fri for gamle madrester og rust. Især rust er et problem. Med en almindelig grillbørste får du ikke fjernet rusten ordentlig. Den bliver som regel bare smurt ud og ikke fjernet, hvilket både kan give dårlig mave og maden en kraftig smag af metal.

  Sådan virker Grill Daddy
  Den fantastiske Grill Daddy frigiver en afmålt mængde vand der omgående bliver til damp. I det øjeblik dampen rammer den forvarmet grill, så sker der en kraftig desinficering, som bogstaveligt smelter de forkullet mad og fedtrester, samtidig med den også fjerner alt den rust der konstant samles på grillen og risten. Bare lad den rustfrie stålbørste glide stille og roligt på grillristen og lad Grill Daddy gøre det hårde arbejde. Er det første gang du bruger Grill Daddy og der findes enkelte steder som er ekstra genstridige, så kan du bruge en kraftig stålbørste efter Grill Daddy har taget det værste og opblødt resterne.
  I modsætning til andre grillbørster, så er den patenterede Grill Daddy lavet af kraftig ABS plast der kan tåle høje temperature og er godkendt af National Safety Foundation (NSF ) Det betyder at den er godkendt til brug med almindelig vand fra vandhanen. Børstehovedet er kan vaskes i opvaskemaskinen og er sikker at bruge på rustfrit stål, keramik og jern grille.

  Grill Daddy er et must for små og mellemstore Grills
  Grill Daddy er specielt designet til at beskytte dine hænder fra grillens varme under rengøringen og er udstyret med to ergonomiske håndtag der gør den behagelig at holde og håndtere selv når du rengør besværlige områder og bagsiden af grillen. The Grill Daddy leverer masser af damp til at rengøre selv de største grille uden at skulle genfyldes.

  Sådan bruger du Grill Daddy:

  1. Fyld Grill Daddy med vand. (vandventilen skal være i off position under påfyldning)
  2. Forvarm grillen.
  3. Tænd for vandventilen og påbegynd rengøringen.
  4. Mens du børster, vil Grill Daddy frigive den helt rigtige mængde af vand. Når vandet rammer den varme grill, bliver det til damp og skyller/damper de brændte madrester, fedt og snavs væk.
  5. Mængden af damp kan justeres ved at løsne eller stramme påfyldningsdækslet.
  6. Til svært tilgængelige og rengørlige områder kan børsten vendes, så den frigiver vand fra den patenterede skraber og fjerner selv de mest stædige og genstridige madrester med en kraftig strøm af damp.
  7. Slut med giftigt kemikalier og timevis af opslidende arbejde. The Grill Daddy giver dig en funklende ren grill på få minutter.
  8. Grill Daddy er udstyret med en krog så den kan hænges på siden af grillen.
  9. Husk at slukke On/Off ventilen når du er færdig.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  thumb