Granit Pande – Granite-effect Premium Stegepande (28 cm)

Granit Pande - Granite-effect Premium Stegepande (28 cm)

Granit Pande – Granite-effect Premium Stegepande (28 cm)

299 kr.

Out of stock

299 kr.

Hvis du leder efter den perfekte pande, der kan varmes op over alle slags komfurer

Status: Ikke på lager ID: 303066 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hvis du leder efter den perfekte pande, der kan varmes op over alle slags komfurer, så tør vi godt love dig, at du, med denne granit-effekt pande, har fundet den helt rette. Denne pande er udført i solidt aluminium og har efterfølgende fået imprægneret en særlig granit overflade. Denne blanding af det hårdføre aluminium og den slidstærke granit gør, at denne pande er den mest robuste på markedet.

 

Panden har en glat overflade, der ikke lader din mad brænde på eller hænge ved. Granitoverfladen på panden gør, at fedt og irriterende madrester ikke bliver siddende på panden, når du skal servere din dejlige mad for dine gæster. Du kan altid forvente, at varmen fra komfuret bliver fordelt ligeligt, og du kan nemt og hurtigt vaske den af i hånden eller lade den blive vasket i din opvaskemaskine.

 

Denne eksklusive pande har et luksuriøst trægreb, der lader dig have fuld kontrol over din madlavning. Med hårdføre indbyggede materialer som aluminium og granit kan du forvente en meget lang levetid fra denne eksklusive pande.

 

Yderligere information

Vægt 1,100000 kg