Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Graffitifjerner spray

  Del

  zoom
  Graffitifjerner spray

  Fjern maling, graffiti, blæk og farveblyantstreger, mv. med denne kraftfulde og effektive 300 ml graffitifjerner spray, der virker på langt de fleste overflader, såsom glas, murværk, mursten, keramiske flise og metal. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 39,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Fjern maling, graffiti, blæk og farveblyantstreger, mv. med denne kraftfulde og effektive 300 ml graffitifjerner spray, der virker på langt de fleste overflader, såsom glas, murværk, mursten, keramiske flise og metal. Læs mere nedenfor.

  I de rigtige omgivelser er graffiti en kunstform, der bør beundres og nydes, hvad enten det er udført på lærreder eller lovliggjorte graffitivægge. Men desværre er der også en skyggeside ved graffiti, da kunstformen har udbredt mange lovløse og respektløse praktiserende bagmænd, som hurtigt og effektivt kan gøre store skader med deres graffitistreger på private og offentlige ejendomme.

  Når du opdager graffiti på dine vægge, da er det vigtigt, at du får fjernet graffitien snarest muligt, så det ikke frister rivaler til at prøve kræfter med deres kreative evner, og så det endvidere ikke når at trænge dybt ind i væggens underlag.

  Hærværk er ikke noget der tyder på nogensinde at blive umoderne., men du kan med denne graffitifjerner spray heldigvis selv fjerne graffiti fra dine vægge. Foretag altid først en frimærkeprøve med graffitifjerner produktet, hvis du er i tvivl, inden du foretager en graffitirensning af hele overfladen.

  NB!: Det er vigtigt at bemærke reaktionstiden, da den er en væsentlig faktor, idet lang reaktionstid renser facaden, men også kan ødelægge underlaget.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...