Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Grå Spraymaling – Grunder

  Del

  zoom
  Grå Spraymaling – Grunder

  Til mange malerprojekter er det langt nemmere og hurtigere at bruge spraymaling, fremfor almindelig maling. Denne grå grunder spraymaling er en særligt god og nem løsning, fordi den bedre når ind i riller og hakker, som ellers kan være svære at dække med en pensel eller rulle, og den efterlader endvidere et fantastisk finish på langt de fleste overflader. Læs hvordan du bruger grunderen nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 29,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Til mange malerprojekter er det langt nemmere og hurtigere at bruge spraymaling, fremfor almindelig maling. Denne grå grunder spraymaling er en særligt god og nem løsning, fordi den bedre når ind i riller og hakker, som ellers kan være svære at dække med en pensel eller rulle, og den efterlader endvidere et fantastisk finish på langt de fleste overflader. Læs hvordan du bruger grunderen nedenfor.

  Sådan gør du
  Sørg for at overfladen, som du skal male med grunder på, er ren og tør, og endvidere fri for al snavs, olie, fedt, fugt, rust og lignende for det bedste resultat. Dåsen bør have stuetemperatur før brug, og skal anvendes under varme, støvfri og vindstille forhold.

  Ryst dåsen grundigt i ca. 1 minut før sprøjtning, og gentag lejlighedsvis at ryste dåsen under brug, så du sikrer ensartethed og forhindrer dysen i at blive tilstoppet. Test først sprayen på et lille og ikke synligt område, før du giver dig i kast med at male en hel væg eller overflade, og hold en afstand med dåsen på ca. 20-30 cm væk fra overfladen der skal males. Mal overfladen i en jævn og fejende bevægelse.

  Efter brug bør du sikre dig, at dysen forbliver blokeret ved enten at holde dåsen på hovedet og sprøjte på noget karton, eller ved at fjerne dysen og lægge den i blød.

  Vær opmærksom
  Denne grunder indeholder Butylacetat, som er en yderst brandfarlig aerosol. Hvis dåsen bliver udsat for tryk er der risiko for, at den sprænger ved opvarmning og kan forårsage alvorlig øjenirritation, svimmelhed eller sløvhed. Hold altid dåsen udenfor børns rækkevidde, undgå vejrtræning direkte i den forstøvede maling og vask altid dine hænder grundigt efter brug. Sørg for at holde din grunder udendørs eller i et godt ventileret område, når du sprayer med den, og hold den væk fra varme, varme overflade, gnister, cigaretter, åben ild og andre antændelseskilder. Dåsen må hverken brændes eller punkteres efter brug, og bør altid blive beskyttet mod sollys.

  indeholder: 250ml.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /