Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Grå spraymaling – Blank

  Del

  zoom
  Grå spraymaling – Blank

  Spraymaling er et must for den kreative gør-det-selv-type, og kan anvendes til et utal af forskellige formål. Med denne hurtigtørrende dekorative spraymaling, kan du give et fantastisk blankt gråt finish til dine overflader, hvad enten det er overflader af træ, metal, aluminium, glas, sten eller plastik. Læs om hvordan du bærer dig ad nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 29,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Spraymaling er et must for den kreative gør-det-selv-type, og kan anvendes til et utal af forskellige formål. Med denne hurtigtørrende dekorative spraymaling, kan du give et fantastisk blankt gråt finish til dine overflader, hvad enten det er overflader af træ, metal, aluminium, glas, sten eller plastik. Læs om hvordan du bærer dig ad nedenfor.

  Sådan gør du
  Overfladen skal være ren og tør, samt fri for al snavs, fedt, olie, rust, fugt og lignende for det bedste resultat. Dåsen bør have stuetemperatur før brug, og virker optimalt under varme, støvfri og vindstille forhold – undgå derfor kulde og fugtighed.

  Ryst dåsen fra side til side i ca. 1 minut før sprøjtning og ryst lejlighedsvis dåsen igen, for at sikre at farveensartethed og forhindre at dysen tilstoppes. Test altid på et mindre og ikke synlig område før du dækker en hel overflade. Sørg for at dåsen er holdt i en afstand på ca. 20-30 cm væk fra den overflade, der skal males, og anvend en let fejende bevægelse.

  Efter brug bør du sikre at dysen forbliver låst, så den ikke spilder maling, ved enten at holde dåsen på hovedet og sprøjte på noget pap, eller fjerne dysen og lægge den i blød.

  Vær opmærksom
  Spraymalingen indeholder Butylacetat, som er et yderst brandfarligt aerosol. Dåsen må derfor altid holdes væk fra varme, varme overflader, gnister, cigarretter, åben ild og andre antændelseskilder. Hvis tryk på eller indeni dåsen, kan dåsen til at briste ved opvarmning og forårsage alvorlige øjenirritation, sløvhed eller svimmelhed. Spraymalingen bør altid være utilgængelig for børn. Anvend altid kun sprayen udendørs eller i et godt ventileret rum, og vask hænderne grundigt efter brug. Dåsen må ikke hverken punkteres efter brug eller brændes, og skal ligeledes holdes væk fra sollys.

  Indeholder 250ml.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /