Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Gillette Venus - 4 blade

  Del

  zoom
  Gillette Venus - 4 blade

  Venus barbeblade 4 pak. fra Gillette. De super populære Gillette Venus barbeblade til kvinder. Skånsomme blade som giver lækker og blød hud. Fantastisk kvalitet. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 79,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Venus barbeblade 4 pak. fra Gillette. De super populære Gillette Venus barbeblade til kvinder. Skånsomme blade som giver lækker og blød hud. Fantastisk kvalitet. Læs mere nedenfor.

  De revolutionerende Venus barberblade fra Gillette er speciel udviklede til os kvinder, som ønsker en tæt og smertefri barbering og som efterlader huden blød, glat og lækker.

  Venus bladet har 3 super fine og skarbe blade, som sammen med de store beskyttende puder giver dig den perfekte babering. Beskyttelses puderne sikrer at huden bliver skånet mest muligt, hvilket er utrolig rart og behageligt når vi barbere steder, hvor huden kan være ekstra følsom.

  Udover det så er bladet udstyret med såkaldte LUBRA strips, som tilføre fugt til huden under barbering. De små mikrolameller går forsigtigt ind og strækker huden, så barberingen bliver så tøt som muligt.

  Venus bladet minimere risikoen for at du slår ud på de barberet steder. Så du slipper for kløende hud røde knopper på dine nybarberet ben og  armhuler.

  Med denne pakke indeholdender 4 stks. blade, så behøver du ikke længere bruge de samme sløve blad længere. For blade der ikke længere er skarpe og har fået krater i skæret vil næsten med garanti efterlade din hud irriteret.

  Venus bladene passer til alle skrabere i Venus serien.

  Venus Gillette barberblade med 4 blade.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /