Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Gillette Fusion Proglide Skraber - Med flexball

  Del

  zoom
  Gillette Fusion Proglide Skraber - Med flexball

  Gillette Proglide med flexball teknologi er et banebrydende håndtag med 24 graders vinkel og ekstra godt greb. Blad med præcisionstrimmer. Til en super tæt og behagelig barbering. Læs mere om produktet

  Kr. 89,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Gillette Proglide med flexball teknologi er et banebrydende håndtag med 24 graders vinkel og ekstra godt greb. Blad med præcisionstrimmer. Til en super tæt og behagelig barbering.
  Det kræver barberblade af høj kvalitet at opnå en tæt og effektiv barbering, som samtidig ikke ødelægger din hud. Gillette Proglide med flexball teknologi giver den bedste barbering. Fusion Proglide har et nyt håndtag med flexball og en vinkel på 24 grader for den bedste tilpasning til dit ansigt. Derudover har den et ekstra godt greb - også i våd tilstand. Selve barberbladet har nye bladstabilisatorer som holder den optimale afstand mellem de enkelte blade for den bedste komfort under barberingen og en forbedret formel med mineralolie og smørende polymer som får skraberen til at glide lettere over huden. Endelig bliver overskydende barbergel kanaliseret væk så bladene opretholder den bedste kontakt med huden. Alt i alt giver det en tæt og behagelig barbering. En præcisionstrimmer i modsatte side af barberbladet hjælper med problemområder som under næsen og bakkenbarter. Inklusiv 1 blad. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /