Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 464 gange

Genopfyldeligt Malersæt

  Del

  zoom
  Genopfyldeligt Malersæt
  Set 464 gange

  Smart genopfyldeligt malersæt! Super genialt sæt med genopfyldelig malerrulle! Dækker op til 25 kvadratmeter pr. opfyldning. Kantmaler, Rulle, Teleskopstang og opfyldningsbæger medfølger! Skal du have malet væggene eller loftet? Så skal du prøve det nye Paint Roller+ malersæt! Læs mere om produktet

  Kr. 249,00
  -0%
  Køb 1 249,00 kr./stk.
  Køb 2 139,00 kr./stk. Spar 110,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Smart genopfyldeligt malersæt! Super genialt sæt med genopfyldelig malerrulle! Dækker op til 25 kvadratmeter pr. opfyldning. Kantmaler, Rulle, Teleskopstang og opfyldningsbæger medfølger! Skal du have malet væggene eller loftet? Så skal du prøve det nye Paint Roller+ malersæt!

  Paint Roller+ sættet indeholder bla. den geniale genopfyldelige malerrulle. Den fyldes nemt op med maling og kan på én enkelt opfyldning dække helt op til 25 kvadratmeter. Det betyder at du ikke behøver at skulle dyppe rullen i en bakke hver gang og på den måde får malet færdigt hurtigt og nemt. Rullen er designet så den er drypfri og at den bruger maximalt af malingen.
  Med i sættet får du også den smarte kant/hjørnerulle, som er super fantastisk til at male de altid besværlige kanter og hjørner. Den medfølgende teleskopstang kan deles i tre, så du kan tilpasse den til den højde du skal bruge.
  Paint Roller+ er en fantastisk opfindelse, som har gjort det at skulle male store flader, såsom vægge og lofter, til en nem og hurtig opgave. Du spare masser af tid og penge ved, at bruge Paint Roller+. Især det genopfyldelige drypfrie system er en fornøjelse at bruge!

  Features

  • 1 opfyldelige rulle (diameter x længde: 9 x 16 cm)
  • 3 forlænger stænger (71 cm max.)
  • 1 Genopfyldelige rulle til hjørner (diameter x længde: 9 x 7 cm)
  • 1 x 1lt opfyldningningskande (17 x 15 x 9 cm)

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /