Spar 17%

Ergonomisk gelpude siddepude

Ergonomisk gelpude siddepude

Ergonomisk gelpude siddepude

249,00 kr.

På lager

249,00 kr.

Få fingrene i din helt egen lækre aflastnings gelpude, der aflaster din bagdel, ryg og lænd – beregnet til dig, der sidder ned i lang tid ad gangen, enten på sofaen, i bilen eller på arbejdet. Siddepuden er enkel, men effektiv og helt fantastisk til alle, som sidder meget ned, uanset hvorhenne du befinder dig! Den er udstyret med indlæg af gel og hukommelsesskum, der tilpasser sig din krops naturlige form, så du får maksimal støtte og komfort. Læs videre nedenfor.

x
Se kurv
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395
365 dages returret
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

** Se også vores populære silikone gelpude HER **

3 komponenter, der aflaster dig

Vi tænker ikke over, hvor meget vi egentlig udsætter vores bagdel, lænd og ryg for, når vi sidder ned i længere tid ad gangen, men ofte får vi ondt disse steder allerede efter et par timer. Derfor vil du få god gavn af denne gelpude, fordi puden er designet til at aflaste disse områder ved at være opbygget af tre komponenter:

Selve geléen sørger for at aflaste din bagdel og dermed stoppe spændinger i at forplante sig op i din lænd og ryg. Geléen er indkapslet af hukommelsesskum, der former og tilpasser sig din bagdel, og puden har endvidere et lækkert og blødt betræk, som gør puden behagelig at sidde på.

Gør din krop en tjeneste
Puden anbefales til alle, der sidder længe ned ad gangen i løbet af en dag på jobbet, men den er også helt ideel til brug i bilen, bussen, spisestolen og på sofaen.

Gør din krop en tjeneste og aflast den, nu da du alligevel sidder ned. Således slipper du for ømme og trætte muskler om aftenen og eventuelle større problemer på lang sigt, såsom dårlig ryg eller kroniske smerter.

Mål:

  • Længde: 47 cm
  • Bredde: 34 cm
  • Højde: 8,5 cm (tilpasser sig)

Yderligere information

Vægt 1,925000 kg