Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 1441 gange

Gelpude siddepude

  Del

  zoom
  Gelpude siddepude
  Set 1441 gange

  Få fingrene i din helt egen lækre aflastnings gelpude, der aflaster din bagdel, ryg og lænd – beregnet til dig, der sidder ned i lang tid ad gangen, enten på sofaen, i bilen eller på arbejdet. Siddepuden er enkel, men effektiv og helt fantastisk til alle, som sidder meget ned, uanset hvorhenne du befinder dig! Den er udstyret med indlæg af gel og hukommelsesskum, der tilpasser sig din krops naturlige form, så du får maksimal støtte og komfort. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 189,00

  Vejl. pris kr 299,00

  -37%
  Køb 1 189,00 kr./stk.
  Køb 2 179,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Få fingrene i din helt egen lækre aflastnings gelpude, der aflaster din bagdel, ryg og lænd – beregnet til dig, der sidder ned i lang tid ad gangen, enten på sofaen, i bilen eller på arbejdet. Siddepuden er enkel, men effektiv og helt fantastisk til alle, som sidder meget ned, uanset hvorhenne du befinder dig! Den er udstyret med indlæg af gel og hukommelsesskum, der tilpasser sig din krops naturlige form, så du får maksimal støtte og komfort. Læs videre nedenfor.

  3 komponenter, der aflaster dig

  Vi tænker ikke over, hvor meget vi egentlig udsætter vores bagdel, lænd og ryg for, når vi sidder ned i længere tid ad gangen, men ofte får vi ondt disse steder allerede efter et par timer. Derfor vil du få god gavn af denne gelpude, fordi puden er designet til at aflaste disse områder ved at være opbygget af tre komponenter:

  Selve geléen sørger for at aflaste din bagdel og dermed stoppe spændinger i at forplante sig op i din lænd og ryg. Geléen er indkapslet af hukommelsesskum, der former og tilpasser sig din bagdel, og puden har endvidere et lækkert og blødt betræk, som gør puden behagelig at sidde på.

  Gør din krop en tjeneste
  Puden anbefales til alle, der sidder længe ned ad gangen i løbet af en dag på jobbet, men den er også helt ideel til brug i bilen, bussen, spisestolen og på sofaen.

  Gør din krop en tjeneste og aflast den, nu da du alligevel sidder ned. Således slipper du for ømme og trætte muskler om aftenen og eventuelle større problemer på lang sigt, såsom dårlig ryg eller kroniske smerter.

  Mål:

  • Længde: 47 cm
  • Bredde: 34 cm
  • Højde: 8,5 cm (tilpasser sig) 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /