Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 222 gange

Garderobeskab af stof

  Del

  zoom
  Garderobeskab af stof
  Set 222 gange

  Mangler du et ekstra klædeskab, eller har du en urban stil og måske ikke så meget plads, så er dette garderobeskab af stof lige noget for dig. Det fås i to varianter, og du vælger selv. Selvom skabet ikke ser særligt stort ud, kan du få plads til både tøj, sko og accessories. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 349,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -30%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Mangler du et ekstra klædeskab, eller har du en urban stil og måske ikke så meget plads, så er dette garderobeskab af stof lige noget for dig. Det fås i to varianter, og du vælger selv. Selvom skabet ikke ser særligt stort ud, kan du få plads til både tøj, sko og accessories.

  Skabet har bøjlestang, to hylder og tre udtagelige skuffer af stof. Det giver god plads. Skabet lukkes med lynlås og holdes åbent med remme og velcro – lidt ligesom teltåbningen i campingteltet. Klædeskabet måler 88 cm x 160 cm x 50 cm (B x H x D).

  Vælg mellem to forskellige print

  Garderobeskabet fås med en stofdør, der har et afslappet print, som indholdet i et garderobeskab – altså med tøj hængende på bøjler og liggende sammenlagt på hylder. Den anden udgave er en dør med et urban print af storbyens travlhed – perfekt til et hvert ungdomsværelse eller ungkarlehyblen.

  • Metal stel og polyester cover
  • Ydre lynlås med velcro til at holde det åbent
  • 1 x bøjlestang, 2 x hylder og 3 x skuffer
  • Dimensioner 88 x 160 x 50 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /