Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 255 gange

Fuming mum - Mikroovns renser

  Del

  zoom
  Fuming mum - Mikroovns renser
  Set 255 gange

  Bliv overrasket over resultatet, når Fuming Mum giver dig en hjælpende hånd med i din rengøring! Hvad er det hemmelige husmodertrick bag? Fjern hendes øverste del, tilsæt vand og eddike og voilá: ren mikrobølgeovn på bare 5 til 8 minutter ved maksimal effekt. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 79,00

  -25%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Bliv overrasket over resultatet, når Fuming Mum giver dig en hjælpende hånd med i din rengøring! Hvad er det hemmelige husmodertrick bag? Fjern hendes øverste del, tilsæt vand og eddike og voilá: ren mikrobølgeovn på bare 5 til 8 minutter ved maksimal effekt. Læs videre nedenfor.

  Ren mikrobølgeovn på få minutter
  En mikrobølgeovn snavses hurtigt og hyppigt til med rester fra mad og væsker, der sprutter og sprøjter ud i alle retninger under opvarmning, hvorfor det kan kræve mere motivation end bare en almindelig stålsvamp eller klud for faktisk at få mikroovnen rengjort med jævne mellemrum.

  Inddrag Fuming Mum i din rengøring og bliv forbløffet over resultatet! Den osende mor er den mest praktiske, usædvanlige og effektive måde at rengøre din mikrobølgeovn på. Hun gør en tilgriset mikroovn ren på kun få minutter med en enkel formular bestående af en blanding af vand og eddike, som løsner op for snavsen i din mikrobølgeovn, så du slipper for at spilde tid og armkræfter på at skure det væk.

  Hun er let og ligetil at anvende, skal kun virke i 5 til 8 minutter for at yde optimale resultater og tåler naturligvis opvaskemaskine. Desuden klassificerer hun sig som den bedste originale gave, som du til enhver tid og lejlighed kan glæde en hvilken som helst anden husmor eller ejer af mikrobølgeovn med.

  Specifikationer
  Eddike og vand niveau indikator
  Varighed: ca. 5-8 minutter ved maksimal effekt
  Dimensioner: ca. 11 x 13 x 8 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /