Filters

Selvom det er skønt med fuglesang og sjovt at studere fuglene i din have, så kan de altså også være til stor gene, hvis de besørger på dit nymalede stakit, spiser dine bær eller flyver ind i dine store vinduer. Men du kan begrænse besøg fra fuglene til de steder, de gerne må komme ved simpelthen at gøre det ubehageligt for dem at være de steder, du ikke ønsker dem ved hjælp af fugleskræmmere og duepigge.

I vores sortiment finder du fugleskræmmere til brug alle vegne udendørs. Fugleskræmmer til tag, fugleskræmmer til have eller fugleskræmmer du kan sætte på det store vindue ind til vinterhaven.

En fugleskræmmer holder fuglene på behørig afstand på en human måde og uden skade for miljøet og andre dyr.

Fugle- og duepigge

Er dit problem, at fuglene sætter sig steder, som er uhensigtsmæssige for dig – f.eks. på gelænderet rundt om din altan, på dit havehegn eller på hegnet rundt om legepladsen, så er det fugle-pigge eller duepigge, du har brug for.

Dem finder du også et bredt udvalg af i vores sortiment. Piggene forhindrer fuglene i at slå sig ned, og samtidig forhindrer de også katte eller skadedyr i at forcerer hegnet.