Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 252 gange

Fugleskræmmer til haven med uglemotiv – 2 stk.

  Del

  zoom
  Fugleskræmmer til haven med uglemotiv – 2 stk.
  Set 252 gange

  Vil du slippe for fugle i din have, der ikke gør andet end at spise af dine friske frugter? Med disse store fugleskræmmer reflekser til haven vil du med sikkerhed se fuglene forsvinde med store skridt eller vingeslag forbi din have. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%
  Køb 1 99,00 kr./stk.
  Køb 2 89,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vil du slippe for fugle i din have, der ikke gør andet end at spise af dine friske frugter? Med disse store fugleskræmmer reflekser til haven vil du med sikkerhed se fuglene forsvinde med store skridt eller vingeslag forbi din have.

  Disse fugleskræmmer reflekser med uglemotiv har en bredde på 21,5 centimeter og en højde på 39,5 centimeter, så de kan spottes af fuglene på lang afstand.

  Gør din have fuglefri nemt og hurtigt

  Der er ikke noget mere irriterende end at have set frem til at prøve det perfekt modnede kirsebær på træet og så se det være halvspist af fuglene.

  Med disse fugleskræmmer reflekser vil du aldrig have det problem igen, da reflekserne vil virke faretruende på fuglene, så det ikke længere kommer tæt på. Fugleskræmmeren har ovenikøbet bjælder fastsat, der får dem til at virke endnu mere skræmmende på fuglene.

  Pakken indeholder 2 stk.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /