Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 129 gange

Foot Rocker

  Del

  zoom
  Foot Rocker
  Set 129 gange

  Hvad enten du hurtigt vil blive kvit med en allerede generende skade, eller blot vil mindske risikoen for fremtidige skader i og omkring dine ankler, når du træner eller dyrker motion, da vil du med garanti nyde stor glæde af de smarte Foot Rocker, fordi de er et særligt udviklet redskab til forebyggelse og genoptræning af skader i dine ankler og ben, som lader dig opbygge større fleksibilitet i dine led, sener og muskler, så du fremover lettere kan undgå at blive skadet. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 179,00
  -0%
  Køb 1 179,00 kr./stk.
  Køb 2 79,00 kr./stk. Spar 100,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hvad enten du hurtigt vil blive kvit med en allerede generende skade, eller blot vil mindske risikoen for fremtidige skader i og omkring dine ankler, når du træner eller dyrker motion, da vil du med garanti nyde stor glæde af de smarte Foot Rocker, fordi de er et særligt udviklet redskab til forebyggelse og genoptræning af skader i dine ankler og ben, som lader dig opbygge større fleksibilitet i dine led, sener og muskler, så du fremover lettere kan undgå at blive skadet. Læs videre nedenfor.

  Til forebyggelse og genoptræning
  Foot Rocker er et effektivt træningsredskab til dine ankler og ben, der hjælper dig med at forebygge skader, overanstrengelse og ømhed, når du træner eller dyrker motion, fordi de øger fleksibiliteten i dine muskler, sener og led. Endvidere lader redskabet dig strække og styrke muskelgrupper i dine ben og ankler, så du nemt også kan anvende dem til genoptræning efter skader.

  Gør som de professionelle atleter
  Foot Rocker er omhyggeligt udviklet i et tæt samarbejde med professionelle atleter, som alle tidligere har prøvet at blive skadet eller at overanstrenge deres ben og ankler.

  Atleterne, der om nogen ved hvor stor betydning for præstation det har at holde muskler og sener smidige og fleksible, har glædeligt bidraget med værdifuld indsigt til udviklingen og produktionen af Foot Rocker, så du, som forbruger, kan træne lige så smart som dem, mens du oplever større komfort og fremover undgår irriterende skader, som kan tage måneder at komme dig helt over.

  Kom godt i gang med 3 enkelte trin
  For at komme godt i gang med forebyggelse eller genoptræning af dine ben og ankler, skal du blot sætte din fod i Foot Rockeren, støtte hænderne op mod en væg og vippe din fod frem. Hold stillingen i 30 sekunder og gentag derefter øvelsen yderligere 2 gange (i alt 3 gange), for at øge fleksibiliteten, styrke musklerne eller stille og roligt at genopbygge din styrke.

  Når du laver øvelsen rigtigt, vil du tydeligt mærke strækket i din ankel og på bagsiden af dit ben. Synes følelsen til gengæld at være vag eller ubetydelig, når du træner, da kan du trygt vippe din fod længere frem i Foot Rockeren. For betydelige resultater behøver du kun at lave øvelsen i få minutter hver dag.

  Varenummer: 510

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...