Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Foldy table m. kopholder

  Del

  zoom
  Foldy table m. kopholder

  Smart sammenklappeligt bord med 6 højde- og 3 vinkel-indstillinger. Med aftagelig kopholder. Perfekt som ekstra bord eller arbejdsplads. Foldy table er perfekt når du skal bruge ekstra bordplads, hvis du skal spise eller arbejde - eller børnene tegne - mens I hygger i sofaen. Og som noget nyt har den nye version af bordet en aftagelig kopholder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 199,00

  Vejl. pris kr 249,00

  -20%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Smart sammenklappeligt bord med 6 højde- og 3 vinkel-indstillinger. Med aftagelig kopholder. Perfekt som ekstra bord eller arbejdsplads. Foldy table er perfekt når du skal bruge ekstra bordplads, hvis du skal spise eller arbejde - eller børnene tegne - mens I hygger i sofaen. Og som noget nyt har den nye version af bordet en aftagelig kopholder.

  Kopholderen er super praktisk hvis du f.eks. bruger bordet som arbejdsplads. Nu risikerer du ikke at koppen vælter ned i computeren, eller at ungerne vælter saftevand ud over deres seneste kunstværk.
  Foldy table med kopholder er justerbart. Det kan både justeres i højden (6 forskellige højder) og selve bordpladen kan justeres i tre forskellige vinkler.
  Bordet kan bruges både ude og inde og når det ikke er i brug kan du klappe det sammen og opbevare det i et skab eller under sofaen.

  • Mål: 53 x 75 x 40,5 cm
  • Højde: 75 cm
  • Justerbart i 6 højder og 3 vinkler
  • Kopholder: ø8cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /