Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 510 gange

Foldbart tørrestativ på hjul

  Del

  zoom
  Foldbart tørrestativ på hjul
  Set 510 gange

  Har du ikke en tørretumbler, eller vil du blot gerne tørre dit tøj på en mere miljøvenlig måde? I så fald er et tørrestativ vejen frem. De kan dog ofte godt være både uhandy og tilmed fylde meget. Dette tørrestativ er foldbart, har hjul og tilbyder en masse forskellige muligheder for tørring. Læs mere om stativet herunder. Gratis fragt. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 449,00

  Vejl. pris kr 799,00

  -44%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Har du ikke en tørretumbler, eller vil du blot gerne tørre dit tøj på en mere miljøvenlig måde? I så fald er et tørrestativ vejen frem. De kan dog ofte godt være både uhandy og tilmed fylde meget. Dette tørrestativ er foldbart, har hjul og tilbyder en masse forskellige muligheder for tørring. Læs mere om stativet herunder. Gratis fragt.

  Hvis pladsen i lejligheden er sparsom, er det rart med et tørrestativ, der kan foldes sammen igen efter brug. Det kan dette. Og det har tilmed også hjul, så du ikke behøver at løfte det rundt – især nyttigt, hvis du allerede har hængt tøj på.

  Et hav af muligheder

  Tørrestativet har hele 6 hylder med hver 3 stivere hver, så du har masser af plads til dit vasketøj. Alle hylderne kan foldes individuelt, så stativet kun behøver at fylde efter behov. Stativet har også to bøjlestænger, som er perfekte til at dampe tøj, eller til at hænge den nystrøgne skjorte på.

  Egenskaber:

  • Mål:  75 x 173 x 67 cm (Udfoldet)
  • Der medfølger to bøjler
  • Nem at samle
  • 6 foldbare hylder med 3 stænger i hver.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /