Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 107 gange

Foldbart klædeskab

  Del

  zoom
  Foldbart klædeskab
  Set 107 gange

  Når du ikke bruger dette klædeskab, kan det foldes sammen, så det næsten ingenting fylder. Når det er foldet ud, er det til gengæld meget rummeligt. Skabet kan bruges overalt i hjemmet, hvor du har behov for ekstra opbevaringsplads. Læs mere om produktet

  Kr. 249,00
  -0%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Når du ikke bruger dette klædeskab, kan det foldes sammen, så det næsten ingenting fylder. Når det er foldet ud, er det til gengæld meget rummeligt. Skabet kan bruges overalt i hjemmet, hvor du har behov for ekstra opbevaringsplads.

  Klædeskabet her fås i beige eller sort, så du kan vælge den farve, der passer ind i din indretning. Skabet vejer ikke ret meget, og det er nemt at slå op og nemt at tage ned igen, hvis det skal flyttes eller stilles væk for en tid.

  Ekstra opbevaringsplads

  Skabet er perfekt, hvor du har brug for ekstra skabsplads. Det har bøjlestang, så du kan hænge bøjler med tøj på det. Det lukkes med en kraftig lynlås, så dit tøj er beskyttet mod støv og snavs.

  Skabet er også perfekt, hvis du får gæster, som skal bo ved dig i længere tid og derfor gerne vil have deres tøj pakket ud af kufferten.

  Måler: 150 (H) x 45 (B) x 87 (L).

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /