Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 341 gange

Foldbare læsebriller

  Del

  zoom
  Foldbare læsebriller
  Set 341 gange

  Er du typen, der sidder med avisen i strakte arme for at kunne se, hvad der står, og læsebrillerne har du ikke fået med, fordi det er så besværligt? Det er slut nu! Disse foldbare læsebriller fylder minimalt og vejer minimalt og er derfor nemme at have med dig overalt. Læs mere om produktet

  Kr. 49,00
  -0%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Er du typen, der sidder med avisen i strakte arme for at kunne se, hvad der står, og læsebrillerne har du ikke fået med, fordi det er så besværligt? Det er slut nu! Disse foldbare læsebriller fylder minimalt og vejer minimalt og er derfor nemme at have med dig overalt.

  Foldbare læsebriller … alle briller kan da foldes, tænker du sikkert. Ja, men ikke så meget som disse. Brillestængerne kan nemlig foldes på midten, og stellet kan foldes mellem glassene.

  Læsebriller med etui

  Når billerne er foldet helt sammen, passer de ned i det lille medfølgende etui, der lukkes med lynlås. Etuiet måler inklusiv karabinhage 13,5 cm i længden og 5,5 cm i bredden. Det betyder, at de nemt kan være i en lomme eller en taske. Men har du ingen lomme eller ingen taske, så kan du hænge dem i en bæltestrop i karabinhagen.

  Brillernes farve er sort og fåes i forskellige (+)-styrker.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /