Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 228 gange

Flippin Fantastic pandekagevender

  Del

  zoom
  Flippin Fantastic pandekagevender
  Set 228 gange

  Med denne fantastiske Flippin’ Fantastic silikone pandekagevender får du perfekte amerikanske pandekager. De går ikke mere i stykker, når de skal vendes, de sidder ikke fast i panden, du kan vende dem alle på engang, og de bliver ens. Der er plads til syv styk i Flippin’ Fantastic. Så bliver det ikke nemmere. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -25%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med denne fantastiske Flippin’ Fantastic silikone pandekagevender får du perfekte amerikanske pandekager. De går ikke mere i stykker, når de skal vendes, de sidder ikke fast i panden, du kan vende dem alle på engang, og de bliver ens. Der er plads til syv styk i Flippin’ Fantastic. Så bliver det ikke nemmere.

  Læg Flippin’ Fantastic pandekagevenderen i en forvarmet stegepande. Hæld pandekagedej i alle syv huller. Når dejen er størknet og har taget farve, vender du Flippin’ Fantastic rundt med et snuptag, og voila!!! Syv lækre, perfekte amerikanske pandekager.

  Så nem at bruge, at selv et barn kan lave pandekager

  Det er såre simpelt. Flippin’ Fantastic er lavet af non-stick silikone. Den kan også bruges til spejlæg, omeletter, rösti og hash browns.

  Den har et bredt silikonegreb i hver side, som du nemt lige kan flippe den rundt i panden. Og så kan den vaskes i opvaskemaskinen.

  OBS: For bedste resultat. Brug en meget varm pande, så dejen/æg i flyder eller brug en tyk dej. 

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /