Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 218 gange

Flawless Legs – Den Originale Flawless til benene

  Del

  zoom
  Flawless Legs – Den Originale Flawless til benene
  Set 218 gange

  Har du også oplevet irritationer og gener ved at barbere dine ben med en traditionel barberskraber? Så er Flawless Legs det helt rigtige valg. Nem og skånsom barbering på få minutter!   Læs mere om produktet

  Kr. 799,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Har du også oplevet irritationer og gener ved at barbere dine ben med en traditionel barberskraber? Så er Flawless Legs det helt rigtige valg. Nem og skånsom barbering på få minutter!

   

  Irritationer og gener ved barbering er desværre et dagligt problem for rigtig mange kvinder, når der skal fjernes hår på benene. Af denne grund er der mange, der tyer til diverse smertefulde voksbehandlinger, der alligevel ikke holder i særligt lang tid. Hvis du er på jagt efter et alternativ til den traditionelle barberskraber, så kan vi med glæde præsentere dig for det nyeste bud på markedet. Flawless Legs er en lille og kompakt barbermaskine, der nemt og smertefrit kan fjerne dine hår på benene. Med Flawless Legs behøver du ikke at gå i bad og bruge barberskum men kan i stedet med jævne mellemrum bruge denne kompakte maskine til at fjerne dine hår på benene.

   

  Flawless Legs kommer med et lade kabel og har endda et indbygget LED-lys. Håndtaget er super anvendeligt, og maskine hovedet kan bevæge sig i mange retninger, således at man undgår irriterende skrammer, når man barberer ben. Flawless Legs kan desuden bruges når som helst – der behøver ikke at være en hvis mængde hår, før at den virker. Du kan bruge den lige så mange gange, du har lyst for at komme på forkant med uønsket hårvækst.

   

  Med Flawless Legs behøver din hårfjerning ikke at være smertefuld og irriterende. Du kan med denne maskine holde uønsket hårvækst nede, præcis når du ønsker det. Derudover er denne maskine blevet dermatologisk testet og er godkendt blandt hudlæger. Med det lette design kan du desuden tage din Flawless Legs barbermaskine med dig overalt, uanset om du skal på en længere rejse eller bare afsted over en weekend.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /