Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Fitness hulahopring – Sammenklappelig

  Del

  zoom
  Fitness hulahopring – Sammenklappelig

  Grib din fitness an på en sjov og opmuntrende måde med den nye fitness hulahopring, der er ideel til at perfektionere træning af din talje og toning af dine abs, og som uundgåeligt vil minde dig om en sjov tid fra barndommen, mens du styrker din krop. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -47%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Grib din fitness an på en sjov og opmuntrende måde med den nye fitness hulahopring, der er ideel til at perfektionere træning af din talje og toning af dine abs, og som uundgåeligt vil minde dig om en sjov tid fra barndommen, mens du styrker din krop. Læs videre nedenfor.

  Styrk din krop med sjov og leg
  Den smarte sammenklappelige fitness hulahopring i muntre farver tilbyder dig en underholdende og motiverende måde, hvorpå du kan gribe din fitness an. Ikke alene minder den dig om en nostalgisk tid fra barndommen med leg, men er også ideel til at styrke, forme og tone dig omkring din talje og abs.

  Derudover er hulahopringen særligt praktisk, fordi den er sammenklappelig, så den ikke optager unødigt med plads i dit hjem, når ikke den er i brug - og den er let at samle hurtigt igen, når du vil genoptage din træning.

  Indhold
  1 x Fitness hulahopring á i alt 8 dele

  Specifikationer
  Dimensioner: 89cm, når samlet
  Materialer: Fremstillet af plast

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /