Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Fidget spinner med LED lys

  Del

  zoom
  Fidget spinner med LED lys

  En fidget spinner er i sig selv en cool gadget, men denne er tilført lidt ekstra coolness i form af LED lys. Desuden er den med kugleleje, som sikrer høj ydeevne og ekstremt hurtige og lange spinningstider. Skal du være helt med på spinningtrenden, så er det denne fidget spinner med LED lys, du skal have. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 19,00

  Vejl. pris kr 39,00

  -51%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  En fidget spinner er i sig selv en cool gadget, men denne er tilført lidt ekstra coolness i form af LED lys. Desuden er den med kugleleje, som sikrer høj ydeevne og ekstremt hurtige og lange spinningstider. Skal du være helt med på spinningtrenden, så er det denne fidget spinner med LED lys, du skal have.

  To forskellige blinkende indstillinger har denne Fidget spinner med LED lys. Du skifter mellem dem blot ved at trykke på fidget spinneren. Den er ergonomisk designet, hvilket gør, at den ligger godt i hånden – eller mellem fingrene og er behagelig at bruge, selv i længere tid ad gangen.

  Sådan virker en fidget spinner

  Hold på midten af fidget spinneren med to fingre – f.eks. tommel- og langefinger – og drej med en tredje finger – f.eks. pegefingeren. Du kan også holde med tommel- og pegefinger og dreje med ringefingeren.

  Bevægelsen beroliger og mindsker derved stress og symptomer forbundet med ADHD og ADD.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /