Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Fidget spinner i camoumfleret design

  Del

  zoom
  Fidget spinner i camoumfleret design

  Den populære fidget spinner er her camoufleret med en flot og farvestrålende overflade fyldt med sjove print. Aksen med lejet i midten stikker længere ud end på den traditionelle fidget spinner, hvilket sikrer en mere jævn og glat drift. Se flere informationer om den smarte fidget spinner herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 49,00
  -0%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Den populære fidget spinner er her camoufleret med en flot og farvestrålende overflade fyldt med sjove print. Aksen med lejet i midten stikker længere ud end på den traditionelle fidget spinner, hvilket sikrer en mere jævn og glat drift. Se flere informationer om den smarte fidget spinner herunder.

  Fidget spinneren er blevet utroligt populær. Den har nemlig den egenskab, at den kan reducere stress og øge dit fokus og din koncentration. Fidget spinneren her er i en størrelse, så du nemt kan have den i lommen.

  Legetøjet til store og små

  En fidget spinner er ikke kun for stressede voksne. En fidget spinner kan være et godt værktøj for både børn og voksne, der lider af angst, ADHD, EDC, ADD, autisme osv. Den kan også være medvirkende til at få dig til at bryde ud af dårlige vaner og kan endvidere få dig til at holde dig vågen, selvom du er udmattet efter en dårlig nattesøvn eller lignende.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /