Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Falsk overvågningskamera attrap

  Del

  zoom
  Falsk overvågningskamera attrap

  Beskyt din ejendom, dine ejendele og dit privatliv med dette falske overvågningskamera, der er så realistisk i sit udseende, at det narrer enhver til at tro, at det er et ægte overvågningssystem. Dette falske overvågningskamera er desuden udstyret med bevægelsessensor, der aktiveres når den registrerer bevægelse i dagtimerne eller oplysning af mørke områder i nattetimerne. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -20%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Beskyt din ejendom, dine ejendele og dit privatliv med dette falske overvågningskamera, der er så realistisk i sit udseende, at det narrer enhver til at tro, at det er et ægte overvågningssystem. Dette falske overvågningskamera er desuden udstyret med bevægelsessensor, der aktiveres når den registrerer bevægelse i dagtimerne eller oplysning af mørke områder i nattetimerne. Læs mere nedenfor.

  Mere end halvdelen af alle indbrud sker i dagtimerne, når vi handler ind, er på job, besøger venner, er på ferier, weekendkonferencer eller forlængede weekender, men det er klart at tyve har langt mindre interesse i dit hjem, når der er skiltet med overvågning.

  Dette falske overvågningskamera koster ikke det samme, som hvis du skal ud og investere i komplekse installationer, men er en nem og billig måde at afskrække ubudne gæster og tyve fra at bryde ind i dit hjem.

  Det er enkelt at installere og er drevet med 2 AA-batterier. Placer det blot i loftet og aktiver det ved at trykke på tænd/sluk knappen. Dets røde LED blinker i ca. 20 sekunder, så snart det registrerer den mindste form for bevægelse inden for ca. 5 meter.

  Inkluderer
  2 rawlplugs
  2 skruer

  Specifikationer
  Bevægelsessensor, rækkevidde: Ca. 5 m
  Dimensioner: 18 x 13 x 7 cm
  Materiale: Plastik
  2 x AAA batterier (medfølger ikke)

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /