Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 335 gange

EUROBED selvoppustelig luftmadras

  Del

  zoom
  EUROBED selvoppustelig luftmadras
  Set 335 gange

  Med denne selvoppustelige luftmadras er du altid forberedt på uventede gæster, der skal overnatte. Denne madras vil lade dem sove i fuld luksus som i den bedste dobbeltseng, og den kan fylde sig selv med luft på bare tre minutter! Læs mere om produktet

  Kr. 1199,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med denne selvoppustelige luftmadras er du altid forberedt på uventede gæster, der skal overnatte. Denne madras vil lade dem sove i fuld luksus som i den bedste dobbeltseng, og den kan fylde sig selv med luft på bare tre minutter!

  Madrassen er lavet af robuste materialer og kan holde op til 250 kilo. Højden på madrassen er 36 centimeter, hvilket gør, at du aldrig vil vågne op med smerter i ryggen, fordi du har kunnet mærke gulvet.

  Giver en god nats søvn

  Den selvoppustelige madras byder alle dine gæster velkommen og giver dem en god nats søvn. Denne luksuriøse luftmadras er lige så behagelig som enhver seng og er nem at pakke ned og lægge til side, når den ikke er i brug.

  Madrassen er selvoppustelig – alt du skal gøre, er at sætte den i stikkontakten, og den er klar til brug efter bare tre minutter!

  Egenskaber:

  • Måler oppustet: 160x200cm
  • Indbygget 240v moter.
  • Går direkte i stikkontakten
  • Pustes op på ca 3 min.
  • Inkluderer praktisk opbevaringspose.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /