Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Engrave-it pro diamant indgraveringspen

  Del

  zoom
  Engrave-it pro diamant indgraveringspen

  Bliver du også i tvivl om hvilke nøgler, der passer til hvilken dør, hvis madkasse, der er hvis, eller hvem der ejer netop denne ting? Med Engrave-it pro kan du sætte navn og funktion på alle ting, så du aldrig bliver i tvivl igen. Læs mere om produktet

  Kr. 249,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Bliver du også i tvivl om hvilke nøgler, der passer til hvilken dør, hvis madkasse, der er hvis, eller hvem der ejer netop denne ting? Med Engrave-it pro kan du sætte navn og funktion på alle ting, så du aldrig bliver i tvivl igen.

  Engrave-it pro-pennen er lille og fiks, men er på grund af diamantspidsen skarp nok til at kunne skære i hårdt metal. Formen gør den let at skrive med.

  Uendelige kreative muligheder

  Engrave-it pro kan bruges til, hvad end du ønsker! Du kan bruge pennen til at indgravere dine værdigenstande, så ingen er i tvivl om, hvem der er ejeren er (god tyverisikring). Du kan også bruge den til at systematisere din hverdag, som at markere dine nøgler.

  Hvis du er kunstnerisk, kan den desuden bruges til at lave smukke tegninger eller tekster på dine ting for at gøre dem endnu flottere og mere personlige.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /