Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 201 gange

Elektronisk Alkometer

  Del

  zoom
  Elektronisk Alkometer
  Set 201 gange

  I Frankrig er det lovpligtigt at have et alkometer i bilen, måske det også snart bliver i Danmark? Det er både dyrt og besværligt at generhverve sit kørekort, så gør dig selv og dine medmennesker en tjeneste og tjek din promille inden du skal ud at køre, så ingen kommer til skade. Læs mere om produktet

  Kr. 129,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  I Frankrig er det lovpligtigt at have et alkometer i bilen, måske det også snart bliver i Danmark? Det er både dyrt og besværligt at generhverve sit kørekort, så gør dig selv og dine medmennesker en tjeneste og tjek din promille inden du skal ud at køre, så ingen kommer til skade.

  Køb et lille handy alkometer til når du gerne vil have en idé om hvad din promille er inden du skal køre bil. Alkometeret er nemt at betjene med kun en knap og alle bør derfor kunne finde ud af det selv efter et par genstande. Den måler ikke lige så præcist som politiets alkometre, men giver en god indikation på om du har fået over de tilladte 0,5 promille og er man det mindste i tvivl skal man selvfølgelig lade bilen stå.Et alkometer kan også bruges som en sjov gadget til fester og byture ? Gæt f.eks. hvor meget dine gæsters promille i løbet af en våd aften. Husk testen kun er vejledende og får at give en indikation. Kun en blodprøve er 100% sikker. 

  Specifikationer:

  • Farve: grå
  • Materiale: PVC
  • Batteri: Bruger 2x AAA (medfølger ike)

  Brugsanvisning:

  1. Hold knappen inde og vent på nedtællingen rammer 0 og blæs i 3 sekunder.
  2. Aflæs derefter din promille.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /