Filters

Hos os finder du et af de skarpeste udvalg indenfor dashcams i Danmark. Vi har længe specialiseret os i disse bilkameraer, hvorfor vi har mulighed for at tilbyde kvalitetsrige kameraer til uhørt lave priser. Et dashcam kan vise sig at blive en yderst god investering for dig og din bil – det har mange danskere allerede opdaget, og derfor er det et af de mest populære produkter her i butikken. Du finder vores store udvalg herunder. 

Et dashcam kan vise sig at blive din bedste ven – tør du køre uden?

Du har måske set et dashcam før i diverse videoer på internettet eller sågar i en vens bil. Dashcams er de seneste år vundet frem, da de er med til at skabe tryghed for bilister, som ved hjælp af dette bilkamera er i stand til at påvise enhver tvivl i en eventuel forsikringssag. 

Disse kamereaer kan populært sagt benyttes til at optage det ventede og det uventede. Kameraer til biler benyttes i langt højere grad end tidligere, da de er med til at give visuelle billeder af vinkler, der tidligere har været blinde. Mange bruger endvidere dashcams som bakkameraer, så der med sikkerhed ikke bakkes ind i eksempelvis en bil.

Har du brug for et dash cam?

Du spørger måske dig selv, om du overhovedet har brug for et dash cam. Det korte svar er: ja! Det er først, når det er for sent, at man ville ønske, at der var monteret et dashcam ved eksempelvis forruden. Det svarer til at køre rundt uden forsikring – når skaden først er sket, ville man ønske, at man havde tegnet en forsikring. Det samme gør sig gældende med et dashcam. Tør du derfor køre uden et bilkamera, der blot koster en slik i forhold til det krav, du eventuelt måtte stilles til ansvar for?

Bilkameraer har vundet danskernes hjerter

I takt med at trafikalarmsystemer og lignende har vundet indpas hos danskerne, så er dashcams popularitet steget tilsvarende. Kigger man på antallet af danskere, der i dag kører rundt med et dashcam i bilen kontra for 10 år siden, er tallet nærmest eksploderet i en opadgående kurve. Du skal dog ikke være overrasket over, hvis du først hører om begrebet nu; der er nemlig mange, der endnu ikke kender til vidunderlighederne i et dashcam.