Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 107 gange

Elektriske eksfolierings-pads

  Del

  zoom
  Elektriske eksfolierings-pads
  Set 107 gange

  Med de elektriske eksfolierings-pads fra InnovaGoods kan du på ingen tid derhjemme opnå blød og glat hud. Alt du skal gøre er bare at tænde for vibrationsfunktionen og med bløde cirkulære bevægelser trykke pad’en mod huden. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%
  Køb 1 99,00 kr./stk.
  Køb 2 79,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.
  Køb 4 59,00 kr./stk. Spar 40,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med de elektriske eksfolierings-pads fra InnovaGoods kan du på ingen tid derhjemme opnå blød og glat hud. Alt du skal gøre er bare at tænde for vibrationsfunktionen og med bløde cirkulære bevægelser trykke pad’en mod huden.

  Pakken inkluderer to størrelser elektriske eksfolierings-pads – fem af hver. De fungerer ved hjælp af et knapcellebatteri, som er inkluderet i prisen.

  Din hud bliver som ny

  Den er utrolig nem at bruge. De elektriske eksfolierings-pads virker på enhver hudtype og kan bruges både på kroppen og i ansigtet, hvis bare du skifter til den mindre Pad, som er beregnet til mere følsom hud.

  Med bare et lille tryk og cirkulære bevægelser og den lette vibration som denne pad’en giver, vil du nu nemt og smertefrit kunne fjerne både døde hudceller og uønsket hårvækst. Dette efterlader din hud helt glat og fornyet.

  Pakken indeholder:

  • Stor vibration pad (11.5 x 7 cm)
  • Lille vibration pad ( 7 x 3.5 cm)
  • 5 store hoveder
  • 5 små hoveder
  • 1 plastik cover

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /