Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 398 gange

Elektrisk Tørrestativ - Lav Energi

  Del

  zoom
  Elektrisk Tørrestativ - Lav Energi
  Set 398 gange

  Der kan være mange fordele ved at anskaffe dig et elektrisk tørrestativ – heriblandt undgår du at øge luftfugtigheden i dit hjem, når du hænger dit nyvaskede tøj op, så fugten ikke sætter sig i hverken gulve, vægge eller i dit tøj, så det ikke kommer til enten at lugte surt eller at danne jordslåede pletter. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 999,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Der kan være mange fordele ved at anskaffe dig et elektrisk tørrestativ – heriblandt undgår du at øge luftfugtigheden i dit hjem, når du hænger dit nyvaskede tøj op, så fugten ikke sætter sig i hverken gulve, vægge eller i dit tøj, så det ikke kommer til enten at lugte surt eller at danne jordslåede pletter. Læs videre nedenfor.

  Hurtig og effektiv indendørs tørring af dit tøj
  At tørre tøj indenfor om efteråret eller vinteren på et almindeligt tørrestativ er ikke altid helt problemfrit, fordi luftfugtigheden i disse perioder er høj, ude såvel som inde, og det kan derfor være svært at få vasketøjet helt tørt, uden at det skal hænge fremme i flere dage af gangen.

  Stativet er udviklet i et lav-energi design, der er både sammenklappeligt og pladsbesparende, og som endvidere designet med henblik på hurtig og effektiv indendørs tørring af alt dit tøj på stativets varme elementer, så du slipper for al besværet, når du hænger nyvasket tøj til tørre.

  Du slipper altså fremover for at have dit tøj hængende fremme på et kedeligt stativ, der fylder i dit hjem, og for at dit tøj kommer til at lugte surt, fordi det ikke tørrer hurtigt nok, når det hænger på dit badeværelse eller i bryggerset.

  8 tørre-rammer med effektiv varmeudledning
  Tørrestativet er nemt at sætte op og at tage ned igen, fordi det hurtigt kan foldes ud eller pakkes sammen og sættes væk. Det er fremstillet i letvægts aluminium, for effektiv varmeudledning og hurtigere nedkøling og det har 8 tørre-rammer, som alle varmes op, når du tilslutter det og hænger tøj derpå.

  Tørrestativet er helt ideelt til tøj, der ikke tåler tørretumbling, og til dig, der slet ikke har en tørretumbler at tørre tøj med, mens det er også fantastisk til os med småbørn, så vi hurtigt kan få tørret deres våde tøj, jakker og flyverdragter, når de kommer hjem fra børnehave eller skolen.

  Specifikationer

  • Tørreområde: 80 x 47 cm
  • Benlængde: 97 x 47 cm
  • Lav-Energi System
  • Spænding: 220V – 240V, 50Hz
  • Effekt: 120W

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /