Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 155 gange

Elektrisk termo madkasse - til koldt/varmt

  Del

  zoom
  Elektrisk termo madkasse - til koldt/varmt
  Set 155 gange

  Du behøver ikke længere en mikrobølgeovn for at nyde et lækkert varmt måltid væk fra hjemmet! Den revolutionære elektriske termo madkasse giver dig mulighed for at varme din frokost op, hvor end du er. Du skal blot slutte den til din bil og dit måltid vil være klar i løbet af et par minutter. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 179,00

  Vejl. pris kr 299,00

  -40%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Du behøver ikke længere en mikrobølgeovn for at nyde et lækkert varmt måltid væk fra hjemmet! Den revolutionære elektriske termo madkasse giver dig mulighed for at varme din frokost op, hvor end du er. Du skal blot slutte den til din bil og dit måltid vil være klar i løbet af et par minutter. Læs mere nedenfor.

  Efter aftensmaden er der ofte rester tilbage af den varme ret, og når du skraber lasagnen af det ovnfaste fad, da hælder du det enten ufrivilligt ned i skraldespanden eller øser det over i en plastbøtte. Uanset i hvilken anledning du har lavet mad, da er det altid en fordel at opbevare rester tilovers fra retten i denne elektriske termo madkasse, så du derved ikke lader mad gå til spilde, ikke skal stå dagen derpå med en langsom opvarmning af din frokost eller et behov for at have en mikrobølgeovn tilgængelig.

  Madkassen har et moderne og funktionelt design, der gør den let at bruge. Den er nem at bære i sit praktiske håndtag, har en stærk lukkemekanisme, inkluderer 2 uafhængige indvendige rum, hvoraf det ene kan fjernes for salater eller kolde forretter, samt inkluderer et eksternt rum med en ske i, som kan udskiftes med andre bestik. Og dækslet har 4 afsluttende elementer samt en udstødningsventil.

  Denne multifunktionelle madkasse kan bruges som en konventionel madkasse til koldt eller kølige fødevarer, til varme måltider eller til at holde måltider ved den helt rigtige temperatur. Madkassens avancerede infrarød varmesystem giver en hurtig opvarmning og er energibesparende.

  Elektrisk termo madkasse er perfekt til en vellykket picnic, biltur eller pause i arbejdstiden.

  Specifikationer
  Kapacitet: 1,05 L
  Dimensioner: 23 høj x 10,5 lang x 16,5 bred
  Materiale: Plast
  Strømforsyning: 40 W
  Spænding: 220 V
  Frekvens: 50/60 Hz
  Har en indikator
  Aftageligt netkabel inkluderet

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /