Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Elektrisk tægetang

  Del

  zoom
  Elektrisk tægetang

  Hvad end du har dyr, eller selv færdes meget i skoven, er tæger et næsten uundgåeligt problem. De kan ødelægge enhver skøn sommerdag, særligt fordi de er så svære at fjerne ordentligt selv. I denne elektriske tægetang er der indbyggede funktioner til at fjerne tægen korrekt og også til at dræbe den efterfølgende. Læs mere om tægefjerneren herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -40%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hvad end du har dyr, eller selv færdes meget i skoven, er tæger et næsten uundgåeligt problem. De kan ødelægge enhver skøn sommerdag, særligt fordi de er så svære at fjerne ordentligt selv. I denne elektriske tægetang er der indbyggede funktioner til at fjerne tægen korrekt og også til at dræbe den efterfølgende. Læs mere om tægefjerneren herunder.

  Et at de største problemer ved at fjerne tæger er, at du kan ende med at hive kroppen af mens tægens hoved stadig sidder i din krop.  Den elektriske tægetang bruger den helt rigtige teknik til at vrikke tægen fri, mens den er levende. På den måde slipper den sit tag, og du kan dræbe tægen med elektrisk stød efterfølgende.

  Find tægen i mørket

  Det er som regel ret nemt at spotte en tæge, der sidder på din arm eller mave. Hvis de til gængæld sidder i håret eller på hunden er sagen en helt anden. Derfor har den elektriske tægefjerner også en indbygget lampe. På den måde kan du få fat i tægen, lige meget hvor den sidder, og hvor mørkt der er.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /