Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

EASYmaxx sikkerhedsstang til dør

  Del

  zoom
  EASYmaxx sikkerhedsstang til dør

  Med denne sikkerhedsstand fra EASYmaxx kan du skabe yderligere sikkerhed i dit hus eller på din arbejdsplads, der gør døren nærmest umulig at åbne og kan skræmme ubudne gæster væk med det samme, de tager i dørhåndtaget. Læs mere! Læs mere om produktet

  Kr. 299,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med denne sikkerhedsstand fra EASYmaxx kan du skabe yderligere sikkerhed i dit hus eller på din arbejdsplads, der gør døren nærmest umulig at åbne og kan skræmme ubudne gæster væk med det samme, de tager i dørhåndtaget. Læs mere!

  Ønsker du at øge sikkerheden i dit hjem, er denne stang en effektiv måde, du kan gøre det på, uden at skulle installere et helt nyt og dyrt alarmsystem i huset.

  Simpel men effektiv

  EASYmaxx er trådløst aktiveret og batteridreven. Du kan på ingen tid sætte den op – det er en teleskopstang, som passer alle vegne. Du skal blot fastklemme den mellem dørhåndtaget og gulvet, og så er du sikret et mere sikkert hjem.

  Når sikkerhedsstangen er aktiveret, vil den på grund af en touch sensor alarmere med høje lyde eller en lyd af gøende hunde, når der tages fat i håndtaget.

  Touch sensoren virker kun med dørhåndtag af metal.

  Mål: 77,5 – 107,5 cm. Et E/9 V batteri nødvendigt.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /