Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 189 gange

Easy Paint Gun - Malerpistol

  Del

  zoom
  Easy Paint Gun - Malerpistol
  Set 189 gange

  Effektiv og håndterbar malerpistol  Super smart malerpistol med en lille håndholdt kompressor. Perfekt til maling af store flader og svært tilgængelige områder. Fri fragt.  Læs mere om produktet

  Kr. 799,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Effektiv og håndterbar malerpistol  Super smart malerpistol med en lille håndholdt kompressor. Perfekt til maling af store flader og svært tilgængelige områder. Fri fragt. 

  Når du nu skal ud og tage fat på alt malerarbejdet her i foråret og sommeren, så finder du hurtigt ud af hvor meget der skal males og hvor tidskrævende det er. Især store flader og kringlet områder tager utrolige mængder af tid.

  Men med Easy Paint Gun malerpistol kan du forkorte maletiden med mange timer. Den er som sagt perfekt til store flader, såsom skuret og husvæggene. Men ting som trapper, hegn og rækværker tager uendelige timer at male pga. af alle de svært tilgængelige steder der skal males. Feks. er et rækværk med overlappende brædder utrolig frustrerende at skulle male med pensel, da det er næsten umuligt at komme ordentlig ind og male på indersiden og i hjørnerne.

  Dette klare malerpistolen hurtigt, samtidig med du slipper for at få ondt i ryg og knæ pga. at have siddet og ligget i uhensigtsmæssige stillinger.
  Den lille kompressor er nem og håndterbar. Der medfølger en bærerem, som nemt sættes på kompressoren og gør, at den ikke kommer i vejen og er nem at tage med, når du feks. skal op i højden. Malingsbeholderen kan indeholde 1,1 liter og giver pistolen en samlet vægt på ca. 2 kg. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  thumb