Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Easy Clean – Rund hårbørste med hårfjerner

  Del

  zoom
  Easy Clean – Rund hårbørste med hårfjerner

  Der er ikke noget mindre attraktivt end en hårbørste, der er fyldt med gammelt hår fra sidste og forrige børstning af håret. Det kan du nu undgå med denne smarte Ideaworks Easy Clean rund hårbørste med hårfjerner, da du nemt og hurtigt kan fjerne de afredte hår hver gang. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -40%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Der er ikke noget mindre attraktivt end en hårbørste, der er fyldt med gammelt hår fra sidste og forrige børstning af håret. Det kan du nu undgå med denne smarte Ideaworks Easy Clean rund hårbørste med hårfjerner, da du nemt og hurtigt kan fjerne de afredte hår hver gang.

  Ideaworks Easy Clean rund hårbørste med hårfjerner er udstyret med en ring mellem skaft og børste, som du efter børstning af håret trækker hen over børsterne, hvorved de løse hår følger med. Nemt, hurtigt og hygiejnisk.

  Til dig med fingerfærdighedsproblemer

  Denne børste er perfekt til alle, der ikke gider have løse hår liggende på gulvet eller hængende fast i tøjet, og hvem gider det? Men den er i særdeles velegnet til dig der lider af fingerfærdighedsproblemer eller problemer med håndleddene, hvis du f.eks. lider af leddegigt og har svært ved at rense din hårbørste på traditionel vis.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /