Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Dunlop Sadelovertræk med gel - 19x28cm

  Del

  zoom
  Dunlop Sadelovertræk med gel - 19x28cm
  ID nr.: 2951

  Cykler du meget, ved du også, hvad en forkert cykelsadel kan gøre ved komforten – eller rettere manglen på samme. En hård, glat cykelsadel kan give hudløshed, knopper og andre gener på lår og bagdel. Det sker ikke med dette Dunlop sadelovertræk med gel. For mere info, se herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 179,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Cykler du meget, ved du også, hvad en forkert cykelsadel kan gøre ved komforten – eller rettere manglen på samme. En hård, glat cykelsadel kan give hudløshed, knopper og andre gener på lår og bagdel. Det sker ikke med dette Dunlop sadelovertræk med gel. For mere info, se herunder.

  Dette Dunlop sadelovertræk er med gel strategisk placeret, så det giver en højere komfort. Gelen gør, at sadlen giver efter ved belastning og skaber en bedre luftcirkulation.

  Sadelovertræk til cykel

  Overtrækket er som nævnt til cykelsadlen. Det monteres ved hjælp af snører, der bindes under sadlen. Det gør det nemt at tilpasse til de fleste sadeltyper, men alligevel vil det være en god idé at måle din sadel, før du køber. Sadelovertrækket er 19 cm bredt på det bredeste sted og 28 cm langt.

  Dunlop sadelovertræk er holdt i farverne sort og grå, hvilket gør, at det passer til alle cykler uanset farve.

  Please, wait...
  /