Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 176 gange

Drikkelåg til dåsesodavand - 10 stk

  Del

  zoom
  Drikkelåg til dåsesodavand - 10 stk
  Set 176 gange

  Drik dine dåse drikkevarer med større komfort, sikkerhed og hygiejne. Drikke på dåser har i sig selv altid været praktisk, men det innovative drikkelåg til dåser er den bedste opfindelse, siden drinks på dåse blev skabt! Du kan nu nyde din dåse sodavand, uden at miste hverken smag, egenskaber eller bobler, efter at have prikket hul på toppen. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 49,00

  Vejl. pris kr 79,00

  -38%
  Køb 1 49,00 kr./stk.
  Køb 3 45,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.
  Køb 4 39,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Drik dine dåse drikkevarer med større komfort, sikkerhed og hygiejne. Drikke på dåser har i sig selv altid været praktisk, men det innovative drikkelåg til dåser er den bedste opfindelse, siden drinks på dåse blev skabt! Du kan nu nyde din dåse sodavand, uden at miste hverken smag, egenskaber eller bobler, efter at have prikket hul på toppen. Læs mere nedenfor.

  Hvis du er en af dem, der foretrækker at købe dine drikkevarer på dåse og normalt drikker direkte fra aluminiumskanten, så er det måske på tide at skifte dine vaner ud, for dåsen er ikke bare uhygiejnisk, men er bogstaveligt talt et bakteriemonster, der sender et hav af forskellige bakterier op på dine læber.

  Dåser møder et utal af bakterier, når de bliver transporteret rundt, der ender med at klæbe fast alle steder på dåserne. En sodavandsdåse er en bakteriefælde, der har vist sig faktisk at have flere bakterier på sig, end et toiletsæde. Vi har nærmest sundere af at drikke direkte fra toiletkommen, end af en dåsekant.

  Dette drikkelåg tilbyder alle fordelene ved at trylle en dåse om til en flaske med låg: prisen på dine dåser er den samme, låget kan nemt åbnes og lukkes, lettere transporteres, spildt væske og tab af bobler forhindres, slut med sugerør eller brug for at rense kanterne af din dåse, ingen bier summende rundt omkring dåseåbningen og større komfort, sikkerhed samt hygiejne, når du nyder din drink.

  Drikkelåget kræver ikke noget af dig, udover nydelse, når du drikker! Låget er lavet af modstandsdygtigt plastik, så du vil være i stand til at bruge det et endeløst antal gange, og det er let blot at fastgøre til toppen af din dåse, så det automatisk bliver hermetisk forseglet. Drikkelåget er perfekt at medbringe til gymnastik, på arbejdspladsen, når du klarer din shopping eller at anvende derhjemme og at tage med dig ud i haven.

  Klæd dine drikkevarer festligt på; denne pakke med 10 drikkelåg omfatter forskellige farver.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /