Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 144 gange

Dragtpose - 56x100cm

  Del

  zoom
  Dragtpose - 56x100cm
  Set 144 gange

  Beskyt jakkesættet, festkjolen eller den pæne jakke i denne dragtpose.. Lige til at hænge på bøjlestangen i klædeskabet (bøjle medfølger ikke), så tøjet ikke bliver krøllet, og så det er beskyttet mod støv, fugt og møl. Se mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 39,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Beskyt jakkesættet, festkjolen eller den pæne jakke i denne dragtpose.. Lige til at hænge på bøjlestangen i klædeskabet (bøjle medfølger ikke), så tøjet ikke bliver krøllet, og så det er beskyttet mod støv, fugt og møl. Se mere info herunder.

  Med denne dragtpose beskytter du dit tøj. Ikke alene mod snavs og fugt, men også mod slitage, når du tager andet tøj ud af klædeskabet og kommer til at gnide op imod den sarte silkekjole. Posen beskytter også mod sollys, så dit tøj ikke falmer.

  Dragtpose til jakkesættet på rejsen

  Når du skal ud at rejse og have det fine sæt tøj med, er det også en god idé at ”pakke det ind”. Bøjlehullet i toppen gør, du nemt kan sætte bruge din yndlingsbøjle (bøjle medfølger ikke) til det tøj du ønsker at hænge i dragtposen og så slipper du for besværet og omkostninger med at finde et renseri, hvis der under turen kommer pletter på tøjet, du skal bruge til brylluppet, gallafesten eller businessmødet.

  Dragtposen her måler 56 x 100 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /