Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 156 gange

Dragtpose - 60x137cm

  Del

  zoom
  Dragtpose - 60x137cm
  Set 156 gange

  Med denne store dragtpose er det let at transportere og/eller opbevare dit tøj pænt og rent. Den måler 137 cm, så der er plads til den lange kjole eller nederdel, uden at den folder og krøller i bunden af posen. Læs mere om produktet

  Kr. 49,00
  -0%
  Køb 1 49,00 kr./stk.
  Køb 4 39,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med denne store dragtpose er det let at transportere og/eller opbevare dit tøj pænt og rent. Den måler 137 cm, så der er plads til den lange kjole eller nederdel, uden at den folder og krøller i bunden af posen.

  Det er så irriterende at tage det rene, nystrøgede tøj ud af skabet, og så er det blevet krøllet, eller det lugter fugtigt og måske er det også støvet, for der kan sagtens komme støv ind i et lukket klædeskab. Men med denne dragtpose kan du passe godt på det fine jakkesæt eller din flotte festkjole. Og posen har hul til bøjle (bøjle medfølger ikke), så den er lige til at hænge på bøjlestangen eller på en knage.

  Beskytter dit tøj

  Når du opbevarer dit tøj i dragtposen, bliver det beskyttet mod snavs, fugt og sollys – så det ikke falmer. Og så er det lige til at tage posen med tøj med dig, hvis du skal ud at rejse.

  Måler: 60*137cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /