Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

DR-HO’S® cirkulationstræner – forbedrer din blodcirkulation

  Del

  zoom
  DR-HO’S® cirkulationstræner – forbedrer din blodcirkulation

  Med DR-HO’S® cirkulationstræner forbedrer du din blodcirkulation, og det har indvirkning på dit helbred og velvære. Træneren reducerer hævede fødder og ben og lindrer smerter, spændinger, stivhed og ømhed. Bruger 2 x AAA ( ikke inkluderet) Mere info herunder Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 999,00

  Vejl. pris kr 1299,00

  -23%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med DR-HO’S® cirkulationstræner forbedrer du din blodcirkulation, og det har indvirkning på dit helbred og velvære. Træneren reducerer hævede fødder og ben og lindrer smerter, spændinger, stivhed og ømhed. Bruger 2 x AAA ( ikke inkluderet) Mere info herunder

  DR-HO’S® cirkulationstræner virker ved hjælp af et system, der videnskabeligt bevist fungerer smertestillende.

  Maskinen er i stand til at lave sammentrækninger og afslapning i lægmusklerne i forskellige rytmer for at pumpe blodet fra dine fødder og ben op til resten af kroppen og dermed forbedre blodcirkulationen.

  Den er perfekt til at mindske risikoen for blodkoagulering, f.eks. hos folk der rejser meget med fly.

  Reducerer hævelse

  Har du tendens til hævede, kolde og krampende fødder og lægge? Sæt fødderne på træneren, og få styr på blodcirkulationen. Stimuleringen fra maskinen normaliserer blodgennemstrømningen og får hævelsen til at forsvinde.

  Lindrer smertefulde fødder og ben

  DR-HO’S® maskine anvender elektrisk nerve- og muskelstimulering samt pulserende massage til at stimulere nerver og muskler i fodsålerne med. Det giver mulighed for en bred vifte af massageformer.

  Der medfølger elektro-pads, der kan sættes direkte på smertefulde områder, som fødder, ankler eller lægge og lindre smerterne.

  Lindrer spændinger og stivhed

  Maskinen lindrer ikke kun smerter, den fjerner også spændinger og stivhed i fødder, ankler og ben. Igen forbedres blodcirkulationen, og det er med til at lindre smerter, spændinger og stivhed i andre dele af kroppen, som f.eks. hovedpine, migræne, nakke- og skuldersmerter og -infiltrationer, ledsmerter og søvnløshed.

  Hvorfor vælge DR-HO’S® cirkulationstræner?

  DR-HO’S® træningsmaskine er medicinfri. Du behøver ikke indtage piller eller andre kemiske medikamenter for at slippe af med dine smerter, spændinger og stivhed. Ingen lægebesøg eller recepter.

  Du kan foretage behandlingen hjemme, så tit du har behov for det, og det er videnskabeligt bevist, at det virker.

  Det er risikofrit. Der er ingen dårlige bivirkninger.

  Køb din cirkulationstræner allerede i dag, og slip for smerter, hævelser, spændinger og stivhed og få forbedret blodcirkulation i løbet af ganske kort tid. Vi leverer inden for 1-2 hverdage, og du har naturligvis fuld bytte- og returret. På manillo.dk får du træneren til fast lav pris. Vi er nemlig nettets billigste spotmarked.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /