Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 193 gange

Dobbelt rullebord med bambusbordplade til køkken-66x36x76cm

  Del

  zoom
  Dobbelt rullebord med bambusbordplade til køkken-66x36x76cm
  Set 193 gange

  Du kender sikkert allerede de små rulleborde, du kan købe til at have stående i et hjørne af dit køkken. De er rigtig smarte til opbevaring og transport af køkkenremedier. Dette rullebord er dobbelt så stort og dobbelt så smart. Læs mere om produktet

  Kr. 999,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Du kender sikkert allerede de små rulleborde, du kan købe til at have stående i et hjørne af dit køkken. De er rigtig smarte til opbevaring og transport af køkkenremedier. Dette rullebord er dobbelt så stort og dobbelt så smart.

  Med dette dobbelte rullebord i dit køkken får du endnu mere opbevaringsplads end med noget andet rullebord. Det har fire hjul, så det er nemt at skubbe rundt med. Bordet vejer uden indhold ca. 12½ kg.

  Rullebord med ekstra plads

  Rullebordet er lavet af hvid MDF og har en bordplade af bambus. Den kan du bruge til at have eksempelvis kaffekopper og termokande på.

  Under bordpladen er der to skuffer ved siden ad hinanden til småting – bestik, servietter osv. Derforuden er der tre udtrækkelige trådkurve til viskestykker, duge og lignende. Endelig er der to vinreoler med plads til hver tre flasker vin og en hylde til f.eks.  skåle eller service.

  Bordet måler 66 x 36 x 76 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /