Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 182 gange

Detox Plaster - 10 stk

  Del

  zoom
  Detox Plaster - 10 stk
  Set 182 gange

  Et super effektivt afgiftnings plaster. Kvalitets Detox plastrer fra Dr. GEM! Trækker masser af affalsdstoffer ud af din krop imens du sover og det kun ved brug af naturlige ingredienser. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 119,00

  -50%
  Køb 1 59,00 kr./stk.
  Køb 5 55,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.
  Køb 10 39,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Et super effektivt afgiftnings plaster. Kvalitets Detox plastrer fra Dr. GEM! Trækker masser af affalsdstoffer ud af din krop imens du sover og det kun ved brug af naturlige ingredienser. Læs mere nedenfor.

  Detox plastrer er blevet et kæmpe hit her i europa. Men faktisk har de været brugt flittigt i Japan i mange år, hvor de også er opfundet. Det er en super effektiv måde at lave en såkaldt afgiftning af din krop. Det hele sker mens du sover, så du skal ikke bruge unødig tid i din travle hverdag!

  Vores krop ophober masser af affaldsstoffer, såsom toxiner og tungmetaller, som kroppen ikke selv kan udskille hurtigt nok. Dette er ofte årsag til en masse ubehag for os.

  Plasteret indeholder en kombination af naturlige substanser, som feks. bambuseddike, træeddike, C-vitaminer, loquat blade, dexstrin og andre japanske hemmeligheder, som alle hjælper til med at absorbere affaldsstofferne og tungmetallerne. Dette kan have effekt på forskellige symptomer og lidelser, såsom søvnløshed, træthed, hovedpine,svimmelhed, dårligt blodomløb, svagt immunforsvar og forstoppelse. 

  Plasteret fungere meget enkelt og mange oplever hurtigt at kunne mærke effekten.

  Du placere blot et plaster under hver fod hver aften når du går i seng. Lad plasteret sidde i 8-12 timer og tag det derefter af. Du vil her kunne se en brun ring af skidt og snask. Dette er hvad plasteret har absorberet af affaldsstoffer fra din krop. Gentag behandlingen hver dag indtil der ikke længere er nogle brune urenheder og herefter 1-2 gange om ugen for vedligeholdelse.

  En nem og smertefri måde at forbedre din søvn og forhøje dit daglige energiniveau. 

  Pakken indeholder 10 stk. plastrer. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /