Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 115 gange

DepilSpring fjedre hårfjerner til ansigtet

  Del

  zoom
  DepilSpring fjedre hårfjerner til ansigtet
  Set 115 gange

  Når du først har prøvet denne DepilSpring hårfjerner til ansigtet, vil du straks stoppe med at bruge pincet til at fjerne hår i ansigtet med – hvad end du skal plukke øjenbryn eller har bløde dun på kinder og hage. Få mere information herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 19,00

  Vejl. pris kr 29,00

  -34%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Når du først har prøvet denne DepilSpring hårfjerner til ansigtet, vil du straks stoppe med at bruge pincet til at fjerne hår i ansigtet med – hvad end du skal plukke øjenbryn eller har bløde dun på kinder og hage. Få mere information herunder.

  DepilSpring hårfjerner fjerner dine hår i ansigtet sikkert, effektivt, hurtigt, hygiejnisk, præcist og smertefrit. Metoden er baseret på en gammel, traditionsrig teknik, hvor man fjerner hårene med en tråd. Med denne ansigtshårfjerner kan du fjerne hår på følsomme områder på en naturlig måde uden brug af elektricitet eller kemikalier.

  Sådan fjerner du uønsket hårvækst i ansigtet

  Hårfjerneren er nem at bruge. Du holder i de to plastikhåndtag og bøjer den rustfri stålfjeder nedad, så den danner et omvendt U. Sæt herefter din DevpilSpring hårfjerner på området med uønsket hårvækst, og vrid i modsatte retninger ind- og udad i kontinuerlige bevægelse på området, indtil alle hår er fjernet.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /