Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 165 gange

Depil eksfoliering hårfjerningspude

  Del

  zoom
  Depil eksfoliering hårfjerningspude
  Set 165 gange

  Opnå en glattere og smukkere hud på din krop med Depil eksfoliering pude, der fjerner døde hudceller og plejer din hud, når blot du masserer din hud i blide cirkulære bevægelser i en hvilken som helst retning på dine ben, omkring skridtet, armene eller overlæben. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -70%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Opnå en glattere og smukkere hud på din krop med Depil eksfoliering pude, der fjerner døde hudceller og plejer din hud, når blot du masserer din hud i blide cirkulære bevægelser i en hvilken som helst retning på dine ben, omkring skridtet, armene eller overlæben. Læs mere nedenfor.

  Blødere og sundere hud
  Depil eksfoliering pude er det nye, naturlige og smertefri epilerings-system, der er designet med en ergonomisk applikator og udviklet med det effektive flex-krystal teknologi, som fjerner hår mens den på samme tid gør dig fri for døde celler, hvilket efterlader huden med en blød overflade og sundt udseende.

  Eksfoliering puden er perfekt til hårfjerning og fjernelse af celler på dine ben, omkring skridtet, armene og overlæben. Den kontinuerlige cirkulære bevægelse skrubber de døde hudceller væk og svækker roden i håret, så det automatisk løsner sig og derved vil der være mindre hår per gang.

  Tip: skyl efter med koldt vand, så der ikke opstår irritation på din hud.

  Specifikationer
  Dimensioner: ca. 9 x 5 x 7,5 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /