Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Denver powerbank 16000 mAh - PBA-16001

  Del

  zoom
  Denver powerbank 16000 mAh - PBA-16001

  Med den exceptionelt ydedygtige Denver Powerbank i din lomme, pung eller taske, når du forlader dit hjem, løber du aldrig risikoen for at ende op med et dødt batteri, selvom du ikke har adgang til en stikkontakt i nærheden. Tvært imod har du med dette effektive og pålidelige batteri strøm nok til alle dine medbragte enheder på en enkelt opladning af powerbanken. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 229,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med den exceptionelt ydedygtige Denver Powerbank i din lomme, pung eller taske, når du forlader dit hjem, løber du aldrig risikoen for at ende op med et dødt batteri, selvom du ikke har adgang til en stikkontakt i nærheden. Tvært imod har du med dette effektive og pålidelige batteri strøm nok til alle dine medbragte enheder på en enkelt opladning af powerbanken. Læs videre nedenfor.

  Stærk, sikker og miljørigtig powerbank
  Der findes hverken et praktisk eller passende tidspunkt at løbe tør for strøm på, hvorfor Denver powerbank nødbatteri er særlig nyttig at have med dig overalt, for med powerbanken ved hånden løber du ikke pludselig tør for strøm, mens du sidder i haven, i en park eller er på farten, sidder i en bil eller på anden vis er væk fra adgang til en stikkontakt.

  Denver powerbank er et stærkt, sikkert og miljørigtigt valg, fordi den er et A-niveau lithium-ion batteri med konverteringsfrekvens på op til 90%, der tåler at blive genbrugt 500 gange og som har høj energitæthed, samt intuitiv beskyttelse mod bl.a. kortslutning, overstrømforsyning, overophedning, overbelastning og overopladning.

  16000 mAh, strøm til alle dine enheder på en enkelt opladning
  mAh er en forkortelse for ”milliampere-hours” (”milliampere per timer”) og er en måling af batteriets kapacitet/driftstid – ”jo mere mAh, desto længere batterilevetid” er en lille fingerregel, der kan hjælpe dig med at vælge rigtigt, når du er på jagt efter et effektivt eksternt batteri eller powerbank til din telefon.

  Med Denver Powerbank 16000 mAh kan du fremover nøjes med at oplade din telefon betydeligt færre gange end normalt, for hvor langt de fleste eksterne batterier på markedet ligger på mellem 1400mAh og 2000mAh, da giver denne powerbank dig i stedet 16000mAh, så du får betydeligt længere batterilevetid per opladning og endvidere har strøm nok på powerbanken til at oplade adskillige enheder, uden overhovedet at nærme dig en stikkontakt.

  1A (ampere), lige så hurtig som opladning i en stikkontakt
  Denver Powerbank løser hurtigt og effektivt laveffektproblemer for dine enheder, mens du er på farten, for i modsætning til langt de fleste opladere og batterier på markedet, der kun giver dine enheder 0.5A at arbejde med, når de er tilsluttet, da får du med dette nødbatteri i stedet en ydeevne på 1A, hvilket svarer til samme hastighed for en opladning, som når du oplader dine enheder direkte fra en stikkontakt (1.0A). Jo flere ampere et produkt tilbyder, desto højere og hurtigere effektivitet yder det også.

  Specifikationer
  Input: DC 5V 2.1A (max)
  Output: DC 5V 2.1A - til tablet, iPad, mv.
  Output: DC 5V 1A - til smartphone
  Genbrug gange: >500 gange
  4 LED-indikatorer for at vise kapacitetsniveau.
  USB-opladning kabel
  Indbygget lommelygte
  Strømforsyning: indbygget 16000mAh genopladeligt lithium-ion batteri
  Enhedsstørrelse: 160 x 79 x 23 mm (bredde x højde x diameter)

  Kompatibel med
  Powerbank nødbatteriet er kompatibelt med langt de fleste smartphones, tablets, MP3 afspillere og meget andet.

  Powerbank nødbatteriet er lige så ukompliceret at anvende, som når du oplader din enhed i en almindelig stikkontakt. Sæt blot dit ladestik i powerbanken og forbind den modsatte ende af kablet til din smartphone, tablet eller anden enhed – således går powerbanken med det samme i gang med opladningen.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /